Reitings

84 Patīk

Autoserviss Sia "Domen group"

Rīga, Kengaraga iela 6

Kontakti

Adrese:
Rīga, Kengaraga iela 6
Telefons:
+371 205 85 140
Mob.telefons:
+371 282 72 372
WWW:
http://www.domencar.lv

Īsumā

Auto virsbūves restaurēšanas darbi, krāsošanas darbi, rezerves daļu tirdzniecība, Ritošās daļas remonts, Savirzes regulēšana, Riepu remonts.

Par servisu

Sia "Domengroup" darbojas Latvijas tirgū jau vairāk ka 10 gadus. Uzņēmumam ir liela pieredze virsbūves darbu veikšanā, krāsošanā, metināšanā, pulēšanā un auto restaurēšanā. Mums ir iespējas piegādāt rezerves daļas visu marku automašīnām, gan jaunas un oriģinālas, gan lietotas. Mūsu autoserviss ir aprīkots ar bremžu regulēšanas stendu, elektronikas diagnostikas iekārtām, kā arī veicam visa veida ritošās daļas diagnostiku un remontu, auto ķīmisko tīrīšanu un auto evakuāciju. Autoservisa remontzona aizņem vairāķ ka 600m2, kas ļauj vienlaicīgi veikt 10-12 automašīnu remontu in apkopi. Sadarbības partneri: Sia "Senson auto" Sia "Gross auto" Sia "AD Baltic" Sia "Jok" Sia "Raiser" Sia "Renoks" un citi

Pakalpojumi

Auto virsbūves restaurēšanas darbi, krāsošana darbi, rezerves daļu tirdzniecība, Ritošās daļas remonts, Savirzes regulēšana, Riepu remonts.

Ģeometrijas korekcija, Ģeneratora diagnostika, remonts, Ātrumkārbas, remonts, Tūnings, Turbīnas diagnostika, remonts, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Stiklu pacēlāji, Signalizācija , Savirze-Izgāzuma regulēšana, Salona atjaunošana, remonts, Sajūga remonts, Riepu maiņa, balansēšana, Pretkorozijas apstrāde, Plastmasas detaļu remonts, Pirmspārdošanas sagatavošana, Piekares diagnostika, remonts, Metināšana, Lukturu regulēšana, Logu, stiklu maiņa, Krāsošana, Kondicionieru uzpildīšana un remonts, Izpūtēja maiņa, remonts, Iešprices diagnostika, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Evakuatora pakalpojumi, Dīzelis: diagnostika, remonts, Dzesēšanas diagnostika, remonts, Bremzes: diagnostika, remonts, Audio uzstādīšana, Aizdedzes diagnostika, remonts.
Karte ielādējas...

Atrašanās vieta ir aptuvena un var atšķirties no realitātes.

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P9 - 19
  • O9 - 19
  • T9 - 19
  • C9 - 19
  • Pk9 - 18
  • S10 - 16
  • Sv-

Attēlu galerija

Komentāri un atsauksmes par Autoserviss Sia "Domen group"

  • ReinisSietins 25.marts 2014. 17:02

    nepatiesa diagnoze

    Lielākie meļi ar ko nācies sastapties. Vispirms nosaka nereāli dārgu remontu mašīnai, jo it kā ir saplīsis sūknis. Procesā vēl atklāj, ka jāmaina "reika", ko viņi "it kā" arī izdara (kopā samaksāts apmēram 630 LVL, ieskaitot ar remontu arī stūres iekārtai). Pēc diviem mēnešiem mašīna atkal saplīst. Kad aizdzenu uz servisu, tur saka, ka tagad ir saplīsis pilnībā augstspiediena sūknis, kurš ir jāmaina un jāmaksā EUR 500 vismaz. Kad jautāju, kādu sūkni pirms tam laboja, man atbild, ka to, kas ir bākā. Citā servisā un oficiālajā dīlera servisā, man paskaidro, ka šādām mašīnām sūkņi bākās nemaz nav. Protams, aizdzinu auto uz citu servisu, kur man saka, ka vajag nedaudz salabot augstspiediena sūkni (nevis mainīt pilnībā!!!). Tas izmaksāja EUR 200. Un par "nomainīto reiku" otrā servisā pasmaida un saka, ka DomenCar džeki tur vienkārši kaut ko ar plastmasas savilcējiem ir savilkuši, lai uz brīdi turas kopā. Jāpiebilst, ka "lieliskais" DomenCar serviss, velkot mašīnu uz evakuatora, nolauza tai priekšējo āķi, jo tika vilkts ar pārāk lielu leņķi un pārāk ātri. Kad jautāju, lai viņi to bezmaksas pieliek, viņi sākumā atteicās, bet beigās vienkārši brutāli to piemetināja tā, ka vairs nav iespējams atskrūvēt. Saprotu, ka tad, ja manas zināšanas par mašīnām būtu labākas, mani nevarētu šitā "piekāst", bet es tomēr paļāvos un joprojām paļaušos uz to, ka katrs cilvēks ir savas profesijas meistars un viņam nevajadzētu izmantot citu nezināšanu par attiecīgo jomu, lai vienkārši uzvārītos. Noteikti nevienam neiesaku doties uz šo servisu!

  • skorpions21.nov. 2014. 11:13

    remonteju mersi naudu panema dabuj majnit to ko visparigi nevajadzeja,speci tejca ka vajag. gala rezultata dabuju braukt uz citu servisu.vairs tur nebrauksu pat nomajnit lampinju,jo sanaks ka bus jamajna visus lukturus.

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.